New compact camera`s.

Best lastig als je een nieuwe fotocamera wilt kopen. Wat kan en wil ik doen. Het eerste is:  je besteding van de poen kan invloed hebben op wat je in je handen krijgt.

Het tweede is: , Je moet weten wat wil ik er mee wilt doen.  Alleen maar kiekje maken? Of gaan we voor het serieuze werk.

Dat het met uitkomen van nieuwe camera snel gaat wisten we, maar zo snel. In het volgende filmpje zie je de allernieuwste Nikon compact camera.

De Nikon Coolpix P1000.   De lens het extreme telelens… onwaarschijnlijk veel MM.   Het lens heeft  bereik is tussen de 24 en 3000 mm.

Ik kan je melden, dit is heel veel. Zeker als hemel lichamen wilt vast leggen. En als je (bv) bij de buren 2 km. verderop een vogel in de tuin wilt vast leggen. Ja    ja….het kan…

Kijk lekker naar dit stuk techniek, en laat je verrassen.

De prijs, rond de  € 1000.00 gaat hij kosten.

Klinkt duur, maar daar komt wel iets voor terug.

Dat voor camera die heel kan en heel veel glas heeft.

In het volgende filmpje zien we de Nikon p900  die €545.- kost en een aantal Panasonic`s.

De Panasonic Lumix FZ 200 kost rond de  €369.-.  de FZ 300  € 384.-

Lumix LX 100  kost rond de €585.-

Lumix FZ 300 kost rond de € 400.-

Let wel prijzen kunnen variëren. Zoek op internet, maar kijk ook bij een winkel in de buurt.   Denk hierbij aan garantie.

Canon, Sony,Nikon en b.v. Olumpus bieden ook systeem camera`s aan. En dit gaat best ver in prijs. De prijzen gaan van € 400 tot € 3000.-

En als je gaat kijken naar een spiegelreflex camera kun je door de bomen het bos niet meer zien. Maar spiegelloze camera`s zijn sterk in opkomst.

Weet van te voren wat je wil. En doe jou beste aankoop. Waar jij je prettig bij voelt.

Succes. Veel foto plezier.                      Ga naar “Laatste Filmpjes”.

https://www.youtube.com/watch?v=2M7mGgHQilA