over mij

Even voorstellen:

Mijn naam is  Rob Wanrooij en woonachtig in het prachtige dorp Vorden.

Een fietsdorp bij uitstek.

Heerlijk rond toeren op de fiets of wandelen in het coulissen landschap.

Het maken van foto`s gaat voor mij wel best wel ver terug. Zelf ook nog in de donkere kamer, zwart/ wit foto`s gemaakt. Leuke tijd was dat.

De film en doka is nu vervangen door digitale fotografie en de computer.  Maar nu in het digitale tijdperk is het alleen maar mooier en makkelijker geworden.

Fotografie en Video is een belangrijke hobby voor mij. Het is mooi om de tijd te bevriezen. Ik vind het erg leuk en vooral mooi, om diverse mensen voor de camera te krijgen.  Dat kan zijn voor een toneel stuk(registraties) en optredens van muziek bandjes maar ook met de camera bedrijfs en verenigingsfilmpjes.    Dan merk je dat heel verschillende onderwerpen al in beeld hebt gehad door de jaren heen. Bruiloften doe ik niet. Wil ik ook niet en doe ik ook niet. Ben hiervoor al een paar keer gevraagd. Een te belangrijke dag vind ik en kan je als het mis gaat kan je het even niet even over doen.

Als vrijwilliger voor Markenheem TV maken wij met een klein aantal mensen programma`s voor de ouderen. De activiteiten in de huizen worden dan opgenomen. Deze programma`s worden herhaalt op tv zodat de mensen die gebonden zijn aan bed, ook erbij kunnen zijn. Dat geeft voor ons heel veel voldoening. Als dit ook iets lijkt, neem dan contact op met Markenheem die gevestigd is in Doetinchem. We kunnen wel wat creatievelingen gebruiken. Vraag naar Jeroen Garritsen. Men wil het buiten naar binnen halen. Dat is het motto.

Dat kunnen korte reportages van gebeurtenissen in de Achterhoek zijn.    En wat er aan activiteiten is geweest in verschillende huizen van Markenheem.

Ook u kunt hierna kijken. Ga hiervoor naar internet en zie Markenheem TV. Maar nog makkelijker is: klik op onderstaande URL.

klik hier:    ⇒    Ga naar Markenheem TV

Zo af en toe worden er ook foto`s van mij geplaatst in het plaatselijke huis aan huis blad. Met trots mag vertellen dat er een keer een foto van mij in de bijlage van Trouw is geplaatst. 

Wat hier onder staat, komen uit het  plaatselijke krantje “Het Kontakt” Bronckhorst. Hier een paar voorbeelden.

 

Geplaatst in de ” Bijlage Volkskrant”.

FILMPJES.  

Als foto en film liefhebber vind ik het leuk om mensen te helpen met de fotografie.

  Nu is er op internet heel veel te vinden, dat over fotografie gaat. Je word er dol van…   Ik niet, want ik leer er zelf ook veel van. Leren is een must.

  Veel fotografen hebben voor ons filmpjes gemaakt met als onderwerp fotografie. Dat vind ik wel handig, want dan hoef ik deze niet nog een keer te maken.

  Ze zijn erbij die dit beter kunnen uitleggen dan ik dat zou kunnen maken. Het meeste is in het Engels, maar als je rustig kijkt (evt.) nog een keer kijkt wordt de uitleg wel duidelijk. Als je het niet goed begrijpt, dan nog een keer afspelen, dat is mijn tip.

 Elke keer als ik iets tegen kom waar we iets aan hebben, zal ik dit plaatsen.

  Kijk even rond.  Als er weer iets gevonden is wordt dit erbij geplaatst onder het kopje  ” Laatste filmpjes”. 

Inmiddels staat er al zo veel op dat zoeken nu           gemakkelijker is geworden.

Maar ook wat er nieuw geplaatst is.

Naar “Home”  (Klik hier)

Veel plezier en succes met je fotografie -hobby.

IK WIL NU NAAR:  “Nieuwe filmpjes kijken”,