Voor de beginners.

Als je als beginnende hobbyfotograaf geen zin hebt aan het verbeteren van foto`s, raad ik je toch aan om deze te kijken. In dit filmpje wordt je uitgelegd waarom je een bewerking (Lightroom) programma nodig hebt om mooiere foto`s te krijgen. Jou camera kan niet alles. Anthony laat je zien dat het niet zo moeilijk is. Het laat heel duidelijk zien wat de verschillen zijn. Het is een prima start om jou foto te verbeteren. In 14 minuten weet je heel veel meer.

Zelf heb ik het ook graag over verbeteren van foto`s. Ik merk dat enkele cursisten er niet van overtuigt zijn van het verbeteren van de foto. En een aantal roept dan ook, Ik ga niet fotoshoppen. Je hebt (vind ik) een programma wel nodig om wel de foto zo te krijgen zoals jij het gezien hebt. Thomas Heaten laat je de verschillen zien van het verbeteren van de foto. En moeilijk is het echt niet. Het is een hele leuke activiteit van je hobby. Het is ook nog heel leuk om te mogen doen. Veel foto plezier.


Verscherpen en ruis verwijderen.

Velen van de beginnende Lightroom gebruikers weten nog niet goed hoe de sliders werken voor het verscherpen en ruis onderdrukking. Nu had Anthony al een tijdje geleden een filmpje geplaatst met een duidelijke uitleg, hoe je dit kunt doen. Hij laat zien hoe dit werkt.

Veel foto plezier.

Ga naar “Laatste Filmpje”.