Wat te doen met Photoshop.

Op deze pagina kom je veel te zien over Photoshop. Een prachtig programma om jou foto`s nog beter te maken.  Het laatst geplaatste filmpje zal altijd boven aan komen te staan. Tips en trucks komen aan bod. Veel foto plezier.

Content Aware Fill heet dit. Hier kun je jou foto nog iets strakker maken. Onzin die je niet wilt zien poets je er heel gemakkelijk er uit. In het Nederlands heet het ” vullen met behoud van inhoud”. Onze man die het weer voor je gaat uitleggen is Aaron Nace van “Phlearn.

Heb er nog een gevonden die het werken met de nieuwe Photoshop 2020 nog leuker maakt. Zo komt splinter door de winter. U ook?

Als we een foto maken zal deze verbeterd moeten worden. Zeker als we in RAW fotograferen. (wat wel een aanrader is). Nu zijn verschillende manieren om te verscherpen. Sommige zijn ingewikkeld, andere werken simpeler. Anthony heeft voor ons een simpele uitleg film gemaakt waarbij je toch een tevreden resultaat kunt krijgen.

Op deze pagina zullen ook andere methodes geplaatst worden die wel iets meer in Photoshop gaan doen. Maar laten we met de eenvoudigste beginnen.

De volgende film heeft een hele andere techniek. Laat je verrassen. Enige kennis van Photoshop is wel handig. Succes.

We zien in presentaties dat om de foto een leuker er te laten zien, er een rand omheen gemaakt is. Maar hoe doet men dit. Hier een vier tal mogelijkheden om dit te doen.

We komen altijd wel iets tegen in een foto wat je er niet in wilt hebben. Dan kan een oplossing zijn: ER UIT HALEN. Maar hoe kun je dit doen? Anthony laat je zien (met gebruik van Photoshop) hoe je dit simpel kunt doen.

Soms kun je kunststukken uithalen om toch jou foto zo te maken zoals jij het gezien hebt. Filmstripper ( die ik volg) laat je zien wat en hoe het werkt in Photoshop. Is het moeilijk… nee kan ik je melden.

Dat je met Photoshop veel kunt, dat wisten we al. Maar snel shoppen is een kunst vorm. Maar zo kan het ook. Leuk om even te kijken.